Caliph Cereal For Eyes- produk baru daripada caliph

Alhamdulillah baru sahaja dilancarkan akhir Januari 2016, Caliph Cereal For Eyes. Supplement untuk mata sebab kaya dengan Beta Karotena, iaitu Vitamin A.


KANDUNGAN DAN KHASIAT CALIPH CEREALBeta Karotena menyediakan 50% Vitamin A yang diperlukan dalam diet. Vitamin A adalah baik untuk penglihatan mata dan memberi imunisasi yang kuat terhadap kesihatan tubuh badan kanak-kanak. Ia juga menghindar daripada penyakit cirit-birit, asma dan demam.

Susu Kambing pula mengandungi kalsium, fosforus, magnesium dan protein yang membantu kanak-kanak menguatkan tulang. Manakala Maltodekstrin adalah gula kurang manis yang bertindak sebagai makanan tambahan yang menyediakan tenaga dalam badan.


Mengenai Jus Caliph pula, ia merupakan makanan tambahan dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamindan Mineral yang membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak. Jus Caliphmengandungi kurma, kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3 dan Omega 6. Kesemua bahan yang terkandung dalam Jus Caliph ini memiliki kehebatan tersendiri antaranya mampu menjadi penawar pelbagai penyakit selain menggalakkan perkembangan minda. "Ianya juga adalah sebahagian daripada makanan sunnah yang sangat digalakkan dalam amalan pemakanan umat Islam termasuk kepada kanak kanak," -Muhammad Rafi’e bin Ramli.

Nak tahu harga Cereal ni? Harga asal ialah RM 55 sepeket(berat 500g) tetapi pihak HQ telah mengadakan harga promosi sehingga 27 Feb 2017 ini iaitu RM45 sepeket sahaja ( belum termasuk postage ) - nak dapatkan?..orderlah dgn saya...wasap @msg 0137711702 haniza agen caliph gong badak ..:)..cepat2 sementara harga masih promosi 

No comments:

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).