~C@meron Highl@nds~

assalamualaikum...pg ahad.
.ganu menang malam td..tp lom ade lg announce coti ke tak...semalam nak singgah makan sepanjang jalan penuh kedai ngan org nak tgk final bola...klate lwn ganu...last2 singgah kat satu kedai dptle papa tgk bola tuk last2 mnt separuh mase pertama.gamat kedai tu terjerit2 peminat setia bile ade time2 mencemaskan..hahaaa..fanatik sungguh....lps mkn ktrg berebut blk nak continue tgk kat umah lak...

sebenonye ktrg ni baru je turun dr cameron..akhirnya setelah hampir setahun mrDAM berjaya naik tanah tinggi..pahni mane plak destinasinye ye..tungguuu...patutle papa kate leh g blk ari..rs cam xjauh mane pon...tp rugi rr kalu g xnginap ye x..kami g ngan family acik sebi...satu malam je la lepak kat cne..sempatle jalan2 wpun xabih round.xpe len kali leh terjah g....dok apartment,tpt lain full +mahal..ye la time cuti sekolah..nasib g last2 cuti jadi la kan ade tpt nginap..smp tu ujan pulak so tergendala la nak jln2..g mardi..tgk2 farm sambil grab ilmu kot2 kami leh wat xperimen lak tanam2 pokok..hhaaaa..dpt la g ladang teh bharat..

lepass check out kami masuk kat strawberry park..konon nak petik sendiri sbb die tulis kat signboard pick ur own strawberry..sorry ye mat bangla yg petikkan kite cume beli je..heheee..xkesahle..dapat mkn stoberi segar,papa belikan mama pokok kaktus 6 pasu kecik..cute..beli sayur baru petik sikit..ngat lepas tu nak singgah paso..parking xdek...siap ade polis jage lg..xkose kang kene saman lak..jalan terus ke butterfly farm..sonok tul dak2 kecik ni masuk ctu..pahtu blk rr...lewat2 xpat lak tgk bola..hehee




#pic nt la tgu mama free2 kite sumbat ye..ni nak chow dulu kemah2 yg patut...adios

3 comments:

MaMa NuRuL said...

jalan jauh dia ye..

Liz@ n H@ris said...

heheee..sekali sekal nk wak dam g kundasang xdapek....

danishfamily said...

mana pict.liza..?..hihi.sedak dio g jale2 yer

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).