april suda

salam pg sabtu..

jap je kan da 2 april...arini kami bertape je la kat umah..papa sblm subuh da grk g sempadan negeri...ade keje,sll kami ikut..jd peneman.tp kali ni die wak member lg pun blk ari jek..abih keje blk umah terus..semoga perjalanan papa dipermudahkan..n selamat smp umah ptg nt..

memandangkan dak2 2 ni xle tdo pah papa grk td,mama pun awalle punch card masuk dapo...ape lg..tuk wat bekpes le...PAU ye...ni sementare tgu doh naik le la masuk n3 dulu....heheee...ni abang yg request..wat inti kentang jek...silap2 yg mintak xmkn byk yg kecit yg mkn...hihiii..pape pun,mama wat tuk anak2 mkn.kalu ade org nak oder 'ble dilayan bah kalau kau'-lamaxckp sabah.....meh rr sape2 yg pompuan rs nak join kami pg ni bekpes pau..silekan

No comments:

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).