Info Terkini

assalamualaikum..

sihat ke seme..alhamdulillah kalau sihat..jika xsihat mkn la ubat supaya cepat sembuh...pg ni tgk MHI..layan jap sblm anak2 tuko channel..so ade topik pasal earthquake,tsunami n radiasi kat jepun...

Orang awam dinasihatkan supaya berhati-hati semasa menerima sebarang maklumat yang disebarkan melalui sumber tidak rasmi contohnya sms, email atau media sosial (facebook, twitter) kerana maklumat yang kurang tepat mungkin boleh menyebabkan kekeliruan dan mengakibatkan kebimbangan di kalangan masyarakat.

just nak share info..

nak tau lebih lanjut ble bace kat sini...

2 comments:

erynonelove said...

info yg bagus ni,ada gak dapat sms kata xleh kuar bila time ujan..huhu musim skrg ni ari2 ujan jadik kerisauan jugak dihati ni..TQ TQ

danishfamily said...

yang penting kita jgn cepat melatah ngan sms2 yang kita tak pasti betul ke tak kan..

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).