ujg cuti yg sadis...


mmmm..nmpk x pic kat atas tu..agak2 tau x part mn...tu la kaki haris.ngeri x tgk..panjang kan.lipan bara tu..bak kt org tua2 "tuku takal balik pintu,budak nakal mmg gitu"...

ni bila blk kg..sakan jupe sekupu sekapat...haaaa main xngat dunia..panggil jerit2 pun wat abih air liur jek...ade cter disebalik kes sadis nih..da nak abih cuti kami kebetulan ptg jemaat tu nenek nak wat kenduri..panggil kaum ibu2 wat doa selamat sempena kami pat pindah..cucu2 pat masuk u sekali la ngan anak sedare yg selamat bersunat...

bile start je nak mkn time, tibe2 dengo suara haris melalak..ala bese la anak lelaki kalu xjatuh masa main xsah..ye x..tp kali ni lain sikit..gempar sikit bile paklong tegur kaki die berdarah..uihhh..gigil kaki den..mak aii parah ke..tgk2 ha ko dalam weh...tekap ngan towel tu lame gak br benti darah..tanye2 rupenye kene besi kat kerusi malas...kerusi tu br je beli untuk org bsunat..da kabo org sunat je ble duduk ctu..kalu x xtaule ape jadik..da le kelam kabut kete kene blok plak...pok de la jadik dreber ambulans nganto g klinik..nasib buka lg...tu pon riso da cemane la dak haris ni...

masuk lam emergency mmg sah2 la kene jait...meraung2 die tgk jarum tu..ciap tgk g dreser tu nak jait..5 org nurse tulun pgg takut die meronta..bebalut kaki..xpasal2 pat 6 jait ngan ubat 2 jenis..blk die pat la tdo jap...adoi kalu org lain xtau le camne..die 4 jam je muke sebek..lepas tu ble lompat2 nyakat org lg..geleng pale seme tgk die..memang hero kami la...

tu la org bsunat pat lain die bsunat kat kaki..yg bsunat da baik die nye benang kat kaki br je tanggal sikit...aiii..kenangan tul..

2 comments:

erynonelove said...

gerunnya tengok kaki haris..ish..seriau.

Liz@ n H@ris said...

yg tgk mase kene jait..lg seriau cik eryn..dengam meraung2 nye tu...huhuuu

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).