trip mandi manda....

sandakan,19 jun 2010-hari ini dalam sejarah..trip ke air terjun bakung2..maybe yang last tuk kami kot..(tp harap2 ble join g mandi-mande ni)...5 thn dok kat sini ni la air terjun pertama kami jupe kat sandakan..kire ble la dari xdek langsung...2 jam tu nak sampai..ala2 g KK gitu...mule2 seploh buah kete..last minute tgl 5 buah kete jek yg tul2 ade kumpul kat shell..tak kesah le janji perjalanan harus diteruskan sebab masih jauh lg..

xramai join pon ttp ble kate meriah gakle..ngan makanannye...hihiii...acik ima ngan ns tomato,acik eila paling byk menu..siap bako2,acik su nasi lemak..kami dgn nuget n kentang goreng,acik aisyah xpasan tp mmg byk la...smp balik masing2 menapau..

rombongan cik kiah ni sampai dulu kat situ..so cari la port baek..boleh la main bako2..untuk halau nyamuk..hahaaaa..kan bawak anak2 dare ramai...ngat kan tempat ni kami2 jek..tup2 ramai gak pengunjung,..yg pasti seronok la jugak..

anak2 n para bapak2 budak sakan bile tgk air..tara mau ngat punye berendam..cetek pon cetek la..janji pat berendam..yang hampir2 lemas pon ade(anak aku la tuh..)silap pijak so jatuh tpt dalam..nasib papa nmpk..terus die main tepi2 jek xnak masuk lam air..yg kecik mule2 takot air..bile da sedap xreti2 da nak naik..naik pon siap ajak lg papa turun..nak puas2kan....ibu2 dok tgk..xpon paling best jd photografer jek..jadik la..nak terjun tiruk tgu balik kg la yek..baru puah...5

pic nnt la load..skg tgh problem lak..aduiii..

1 comment:

zairol said...

syoknye..mn pict.senang2 pi la blog aku yg tah apa2 tah tue hehhe..

"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).