"Ikhlas dan sejati akan bertemu di dalam senyuman anak kecil,senyum yang sebenarnya senyum,senyum yang tidak disertai apa-apa" ( Hamka ).

Janam-janam

Assalamualaikum..
Kes janam2..ni bukan pasal dilwale.yg tuko2 baju..nari2..joget2 sambil nyanyi2 dalam ujan tu..tapi mama punye tab nak kene masuk wad...hohohoooooo...sakitnye tu di sini...boleh lak die nak janam2 time ni...sabo je la....
Banyak jasa die..banyak bakti die pada mama...lama jugak jd teman mama...dr zahirah lom lahir lg..sampailah zahirah nak cukup umo 2 ari lg...apa nak buatkan...
Maybe bateri da jahanam...xpon..isi perut nak kene buraikan...sudahnya abih segala khazanah xdapat nak backup.resepi, gambar2 bdk2 ni...bile die mula biol...on off sesuka ati je...sereeeeeemmmm...caj balik...full bateri...bile on...die mula balik kegilaan itu sampailah die kehabisan tenaga..nazak dah kot...rehdo dalam keterpaksaan...
Maafle kengkawan mama yg dok wasap...nombor korang pon xsempat nak save..kalau naik pon hanya nombor...nama tah ke mana...hmmm...xpe lah...pinjamlah tab una dulu....kite kongsi ek...muahahahaa..padahal hakikatnya mama nak pakai terus...nanti pelan2 kite godek..keh3..senak weh...
Ni mama pakai pon una da jeling2 nak main dedek manja die...berebutlah plak...gasak rr jan ilang segala mak nenek dalam tu udahle....harap2 tab mama bolehlah dibaiki..kesian.kesian..kesian.....

Homemade kerepek pisang & rempeyek

Assalamualaikum 
inginkan kerepek pisang homemade dan rempeyek...air tangan ibunda...mari wasap kami 0137711702 sementara stok masih ada..
beli sepeket rm7 beli lebih kita bagi harga istimewa...nak tau cepat2 hubungi kami..
delivery kawasan gong badak dan sekitar berdekatan.. :)

                                               rempeyek rm7
                                              kerepek pisang rm7 & rm14

hubungi kami untuk menempah

assalamualaikum
hai kawan-kawan.. nak buat minum petang? nak buat jamuan..nak buat buah tangan?
kami menerima tempahan....tempah awal ye ..:)





sebahagian pengeluaran dari dapur kami..
berkenan..? nak oder? ....mari2 wasap 0137711702 untuk menempah.gong badak dan sekitar yg berdekatan..self pick up amat2 dialu2kan...
Video ni diambil masa haris umur 2 tahun....saja jer ambik....nak tunjuk baju melayu baru beli dari terengganu...papa yang belikan masa kursus dekat terengganu.
Video ni papa aku yang ambik....kononnya aku nak tunjuk kuat kat papa...boleh tarik tong beras...